Sarah Kohan, soția lui Chicharito Hernandez, sexy pe internet

Nu toată lumea e deranjată de statul în casă. După ce în urmă cu doar două luni a plâns atunci când a lăsat Europa şi a mers să joace în campionatul american, acum Chicharito Hernandez are cu adevărat motive de bucurie.

În plină criză provocată de coronvirus, Sarah Kohan, soţia lui Chicharito Hernandez a „cucerit” internetul cu o fotografie incendiară. Sarah a renunţat aproape complet la haine şi s-a lăsa fotografiată de Chicharito, într-un moment în care era „însetată” de cultură.


„Atunci când e criză în lume, crează-ţi un spaţiu magic acasă!”, a scris australianca alături de postarea care a strâns aproape 100.000 de likeuri.

Sarah nu e la prima ispravă de acest gen. E extrem de activă în această perioadă şi încearcă să-i facă pe urmăritorii ei să uite că sunt nevoiţi să stea în case.

Sarah Kohan este o australiancă, născută la Sidney, dar cu origini româneşti. Fotomodel şi absolventă de drept, la Harvard, soţia lui Chicharito, se laudă cu faptul că este pe jumătate româncă.

Chicharito a ajuns la LA Galaxy la finalul lunii ianuarie, de la Sevilla contra unei sume de 8,5 milioane de euro. A fost titular în ambele partide disputate de californieni până la oprirea noului sezon din MLS, din cauza pandemiei de coronavirus.

sursa: telekomsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *