Delia isi arata sanii pe net

Peste 4.000 de like-uri şi comentarii peste comentarii a primit Delia după ce a postat pe pagina sa de pe site-ul de socializare o fotografie extrem de incitantă.

d2_29_a7be8fd1e3

Cântăreaţa apare într-o costumaţie sexy – o pereche de blugi scurţi şi un tricou minuscul, pe sub care nu poartă sutien şi care îi lasă descoperită partea de jos a sânilor.

Ipostaza în care s-a pozat Delia a încins atmosfera în rândul internauţilor, care au fost în delir văzând-o pe vedeta lor preferată într-o astfel de ţinută provocatoare.

„Criminală!”, „Eşti bombă!”, „Cea mai sexy!”, „Eşti bună şi nebună!”, „Prea tare!”, „Delia, vrei să înnebunim?”, „Forme perfecte” şi „Eşti belea de femeie!” – sunt doar câteva dintre comentariile pe care Delia le-a primit la postarea ei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *