Dj Harra si-a aratat chilotii la ultimul eveniment la care a participat

Frumasa DJ-iţă a purtat o ţinută neagră, mulată pe corp, dar puţin cam… transparentă. În plus, Harra a făcut şi o gafă la capitolul vestimentaţie, purtând o pereche de bikini de culoare albă, care au fost extrem de vizbili prin materialul negru al salopetei.

De altfel, DJ Harra este o tipă fără inhbiţii, având în vedere că mixează în cluburi, fără să poarte sutien, acesta fiind de altfel şi amănuntul care a făcut-o să devină celebră.

Vezi mai jos fotografiile în care apare cu lenjeria intimă la vedere.

fund_46 dj_harra_07_b1e4047838 fund-dj-harra_2e6c3ebc84

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *