Renata lui Leo de la Strehaia aproape goala in club

Fosta iubita a lui Leo de la Strahaia a facut furori la ultima sa iesire in oras cand s-a afisat mai mult dezbracata decat imbracata.

media_139042627999613600

Modelul focos si-a facut o mega intrare cu care a innebunit barbatii si a starnit invidia femeilor. Renata Gheorghe a purtat un maiou alb extrem de decoltat in partile laterale si silicoanele ei mari si rotunde au fost admirate la perfectie cu usurinta. Toti invitatii s-au uitat la ea minute in sir.

Pe langa sanii ei, bruneta a mizat si pe buzele carnoase, dar nenaturale, pe care le-a rujat excesiv si cu care a pozat senzual pentru aparatele foto!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *