Ea are cel mai frumos zâmbet din lume

O cheamă Corina, a studiat Facultatea de Drept la Universitatea din București și recent a câștigat cel mai râvnit titlu, acela de modelul cu cel mai frumos zâmbet din lume. Corina are 25 de ani si de 3 ani este model de videochat la cel mai profesionist studio din București: Charm Studios.

Charm Studios

Când s-a angajat în domeniu, nici nu visa că poate să ajungă atât de departe. Lucrurile s-au schimbat treptat, așa că acum a reușit să adune 3 premii foarte importante la competițiile internaționale: premiul pentru cel mai bun model al anului, premiul pentru social media star și premiul pentru cel mai frumos zâmbet. Acesta din urmă, declară Corina, este cel pe care îl apreciază cel mai mult. De ce? „Unii te votează ca fiind cel mai bun model pentru că le place cum arăți, cum te miști sau pentru outfiturile tale. Când vine vorba despre zâmbet, însă, este cu totul altceva. Eu cred că zâmbesc din suflet, cu sufletul, și tocmai din acest motiv lumea m-a votat. Sunt extrem de fericită să fiu desemnată modelul cu cel mai frumos zâmbet din lume!”.

Există competiții de renume în ceea ce privește domeniul videochatului, competiții la care participă mii de oameni anual. Ele au loc în toată lumea, de la București, la Praga, Barcelona sau chiar Columbia. Astfel, modelele serioase de videochat au șansa să meargă în toate colțurile lumii. „Câștig cam 8-9.000$ pe lună, însă vă spun din suflet că senzația de a fi pe o scenă mare și să fi câștigat un premiu râvnit cum este acesta, nu se compară cu nici un ban”, adaugă Corina.

poza 2

Charm Studios este cel mai profesionist studio de videochat din București și face parte din concernul Charm Group, alături de Tandress, Allure, ManeQueen și Pritti. „S-a mers de la început pe ideea că fiecare fată este diferită în felul ei, unele nu ies din casă fără machiaj, altele sunt mai naturale, unele investesc în ele, altele în vacanțe și așa mai departe, așa că am făcut câte un studio pentru fiecare dintre ele. Dacă ManeQueen este studioul eleganței absolute, Allure este despre feminintate. Fiecare studio are quelque chose și, credem noi, tocmai asta ne face cei mai buni, cei mai profesioniști și cei mai frumoși”, declară managerul Charm Group.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *