Eva Kent goala pe facebook

Eva Kent a dispărut din atenţia publicului din România de când nu mai este asistenta lui Capatos şi s-a mutat în Italia, însă îşi ţine la curent fanii pe conturile de socializare. Actriţa de filme pentru adulţi postează imagini care mai de care mai incitante, iar în cele mai recente, apetisanta blondină se arată în toată splendoarea.

Actriţa de filme XXX Eva Kent, Oana Oprea (28 de ani) pe numele din buletin, s-a dezbrăcat de haine pe Facebook şi li s-a arătat fanilor în toată splendoarea, în timpul unei sesiuni la solar. Blondina sexoasă apare în luminile albăstrii ale incintei cu ultraviolete, fără haine şi ţinându-şi mâinile pe sfârcuri.

Imaginile, două la număr, au atras multe like-uri şi au stârnit comentarii aprinse pe site-ul de socializare, unde astfel de fotografii cu nuditate explicită nu sunt tolerate de boşii platformei.

Oana Oprea este din Turnu Severin care a devenit cunoscută după ce a jucat în filme pentru adulţi. A acceptat să joace după ce l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină impresar în timpul unei vacanţe în Italia. Acesta a sfătuit-o să câştige bani făcând sex, oferindu-i suma de 6500 de euro. Oana şi-a luat numele de scenă Eva Kent şi a semnat rapid un contract cu o agenţie din Ungaria.

Pentru câteva luni Oana fost şi asistenta sexy a lui Capatos, la emisunea „Un show păcătos”, e unde a fost concediată câteva luni mai târziu pe motiv că întârzia prea des sau chiar nu-şi făcea apariţia în emisiune. În prezent, tânăra locuieşte în Italia.

eva-kent_02_34bc22fe2a eva-kent-2_0193500069

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *