Venus Wiliams a pozat goala chiar daca are 34 de ani

Venus, una dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului feminin, a vorbit deschis în revista americană despre suferinţa sa. Sportiva a fost diagnosticată cu  sindromul Sjogren, o afecţiune a sistemului imunitar ce afectează întregul organism.

„În momentele cele mai dificile, nu mai puteam să joc deloc tenis. Toată viaţa mea a fost afectată. Eram extrem de obosită”, a mărturisit sportiva.

Sora mai mare a Serenei, Williams, Venus a fost lider în ierarhia WTA în trei rânduri. În cariera sa, a câştigat 20 de titluri de Grand Slam: 7 la simplu (5 la Wimbledon şi 2 la U.S. Open), 11 la dublu feminin, şi două la dublu mixt.

Screen Shot 2014-07-09 at 20.15.00 Screen Shot 2014-07-09 at 20.15.22

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *