Eva Kent in pasarica goala pe net!

Actriţa de filme pentru adulţi postează imagini care mai de care mai incitante, iar în cele mai recente, se arată în toată splendoarea.

_DSC2090 _DSC2598 eva_kent_02_8f3bc84866 eva_kent2_02_5cbfbecdb3 IMG_1310_01

Apetisanta blondă s-a dezbrăcat complet de haine pe Facebook şi li s-a arătat fanilor în toată splendoarea, fără se să teamă că i-ar putea fi închis contul pentru fotografii indecente. Totuși, fosta asistentă TV a avut grijă să își acopere sânii cu mâinile și să ridice piciorul stâng, în așa fel încât zonele intime să nu fie vizibile.

Oana Oprea este din Turnu Severin și a devenit cunoscută după ce a jucat în filme pentru adulţi. Pentru câteva luni Oana fost şi asistenta sexy a lui Capatos, la emisunea „Un show păcătos”, de unde a fost concediată câteva luni mai târziu pe motiv că întârzia prea des sau chiar nu-şi făcea apariţia în emisiune. În prezent, tânăra locuieşte în Spania, la Valencia, unde lucrează ca model.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *