Fosta amantă a lui Donald Trump și-a cerut scuze de la Melania

În viața lui Donald Trump nu este timp de plictiseală. Unul dintre cei mai controversați președinți ai SUA, Donald Trump se poate lăuda cu multe relații oficiale și mai punțin oficiale, pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Un fost model Playboy, Karen McDougal întregeşte lista femeilor cu care preşedindetele Trump a avut relaţii. Karen spune că a avut o aventură cu Donald în 2006. Într-un interviu acordat CNN, McDougal şi-a amintit un compliment ciudat pe care l-a primit de la Donald în timp ce se întâlneau. Trump o compara pe vedeta Playboy cu fiica sa, Ivanka. „A spus că sunt frumoasă ca ea şi o fată deşteptă. Am auzit multe despre Ivanka’’.

McDougal a adăugat că nu i s-a părut ciudată această comparaţie, deoarece este evident că Donald este foarte mândru de Ivanka.

Ştiu că mulţi oameni cred că este ciudat, dar nu cred că este straniu că un tată îşi iubeşte fiica atât de mult încât se laudă cu ea? Eu mă laud cu câinele meu.

Cu această ocazie, Karen şi-a cerut scuze faţă de Prima Doamnă, Melania Trump. „Ce pot spune altceva decât că îmi pare rău.”

Melania nu a răspuns la scuzele lui Karen. Este uşor de înţeles sentimentele încercate de Fosta primă doamnă, având în vedere că povestea cu McDougal a avut loc cam în acelaşi timp cu presupusa aventură a lui Trump cu o vedetă porno, Stormy Daniels.

Galerie foto Karen MCDougal

sursa: okmagazine.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *