Ghicesti al cui e fundul asta bombat? O vedeta de la noi si-a expus posteriorul fara nicio jena.

Blonda lipsita de inhibitii si-a pozat fundul dorit de multi barbati fara nicio rusine. Frumoasa asistenta este constienta de frumusetea ei si nu ezita sa si-o expuna cu orice ocazie.

993735_748966455130121_1241252964_n_435f0a215d

Astăzi, de exemplu, ea s-a fotografiat în lenjerie intimă. Neagră, minusculă, lenjeria îi acoperea Loredanei mai mult abdomenul şi spatele, lăsând părţile „importante” la vedere. Aşa s-a putut observa că blonda „păcătoasă” are nu doar sâni de invidiat, ci şi un posterior perfect.

O altă surpriză pe care Loredana le-a făcut-o fanilor de pe Facebook a fost aceea că şi-a schimbat puţin culoarea părului. Aceasta a adăugat podoabei capilare blonde câteva meşe şatene, efectul fiind maxim.

Unul dintre cei mai înfocaţi fani ai Loredanei este, după cum ştie toată lumea, Fulgy, băiatul lui Ioniţă şi al Vioricăi de la Clejani. De altfel, acesta a şi postat un comentariu la imaginea incendiară a asistentei TV, numind-o „iubita mea”.

De când şi-a pus silicoane noi, Loredana Chivu este vânată de mulţi bărbaţi. Unul dintre aceştia, Leo de la Strehaia, se află în mare scandal cu blonda, după ce i-a oferit acesteia o maşină, sperând că astfel îşi va cumpăra un loc sigur în inima şi în patul ei. Fără succes, însă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *