Fundul incet incet baga in boala tot showbizul romanesc

Frumoasa antrenoare de fitness a reusit sa cucereasca doi oameni de televizune cu posteriorul sau.

Dansatoare

Primul a fost Mihai Bendeac. Când a văzut-o dansând, în emisiunea „România Dansează”, actorul a cerut-o imediat se soţie.

Madalin_Ionescu

A urmat, aseară, prezentatorul de la Kanal D Mădălin Ionescu. Invitată în emisiunea acestuia, Roxana a dansat pe ritmuri de samba, companiată de Barbarossa Samba Group. Dacă la început a stat pe canapea, cuminte, şi chiar a vorbit la telefon, pe măsură ce mişcările Roxanei deveneau mai provocatoare, Mădălin era tot mai atent.

Ba, atunci când fesele frumoasei dansatoare au început să tremure pe podea într-un dans drăcesc, prezentatorul s-a ridficat de pe canapea şi a aplaudat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *