Gina Pistol, pe vremea când poza în Playboy

Gina Pistol, 38 de ani, este una dintre cele mai apreciate și sexy vedete autohtone. Iubita lui Smiley și prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina și-a croit cariera datorită farmecului ei, dar și a unor decizii îndrăznețe, precum aceea de a poza în Playboy.

Se pare că Smiley a știut ce să aleagă, pentru că Gina Pistol a pozat nu mai puțin de patru ori pentru revista Playboy și a apărut inclusiv pe coperta numărului 100.

Prezentatoarea de la ‘Chefi la cuțite’ a acceptat rapid să apară în pictorialele incendiare din Playboy România. La vremea respectivă, Gina mărturisea: ‘Sunt conştientă că sunt frumoasă’.

În anul 2000, Gina Pistol avea doar 19 de ani când a pozat pentru prima oară în revista pentru bărbați. Era recent lansată în showbiz, însă după ce s-a dezbrăcat complet s-a angajat la National TV.

De atunci, blondina și-a păstrat postura de iepuraș Playboy, iar la vârsta de 35 de ani s-a dezbrăcat din nou. De data aceasta, Gina Pistol a realizat o ședință foto pentru ‘Touch Magazine’.

Deși mărturisea că nu va mai apărea goală în pictoriale, iată că s-a răzgândit. Timp de șase ani, Gina Pistol a refuzat toate ofertele pentru pictoriale nud.

‘Am stat un pic pe gânduri când am primit propunerea de a poza din nou goală. Mi-am zis că “iar poze mai îndrăznețe, iar vorbe”… Dar norocul meu este că am lucrat cu o echipă cool și a ieșit totul extraordinar, nimic vulgar. Și oricum de ceva timp nu mai pun la suflet răutățile gratuite’, declara vedeta tv.

Deși vremea a trecut, iar fotografiile din anii 2000 nu vor fi date uitării prea ușor, Gina Pistol este și acum într-o formă maximă. Nu este de mirare de ce Smiley a pus ochii pe ea.

Sursa: tacataca.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *