Laura Andreșa, pe vremea când nu era o fată cuminte

Laura Andreșan a ajuns de nerecunoscut, la 37 de ani, deși în urmă cu mai bine de 10 ani se lăsa fotografiată numai în ipostaze indecente. Fosta bombă sexy, care în trecut se regăsea în toate fanteziile sexy ale bărbaților, s-a cumințit și e total schimbată.

Cum arată Laura Andreșan! Fosta bombă sexy este de nerecunoscut, la 37 de ani
Laura Andreșan s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani și a preferat să se ocupe mai mult de relația pe care o are cu rapperul Grasu XXL. Prin patul brunetei au trecut numeroși bărbați celebri, precum Adrian Mutu și Cosmin Contra.

La un moment dat, aceasta făcuse și o listă a masculilor care i-au trecut prin pat. Deși la vremea respectivă era nelipsită din spațiul monden, fosta starletă a renunțat definitiv la aparițiile sexy, iar acum este de nerecunoscut.

Laura Andreșan a devenit mamă în vara acestui an


În vara acestui an, fostul model al revistelor pentru bărbați a devenit pentru prima dată mamă. Laura Andreșan s-a transformat într-o fată de casă și nici că o mai recunoști dacă o vezi pe stradă. Mai mult de atât, Laura Andreșan a făcut cursuri de psihologie la Universitatea Ecologică și și-a deschis propriul cabinet de psihoterapie.

sursa: tacataca.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *