Heidi Klum goala pe un poster. Este incaltata doar cu o pereche de sandale

Heidi Klum arată senzaţional la 41 de ani şi nu se sfieşt să-şi expună trupul frumos. Vedeta a făcut recent un pictorial pentru posterul reality-show-ului pe care îl găzduieşte, Project Runaway, în care apare complet goală.

Picioare lungi, talie de viespe şi chip perfect, modelul Heidi Klum, mama a patru copii, le face cu succes concurenţă, la 41 de ani, mult mai tinerelelor ei colege de breaslă. Vedeta a realizat un pictorial pentru poserul reality-show-ului pe care îl prezintă, Project Runaway, şi în care s-a dezbrăcat de inhibiţii.

Fosta soţie a lui Seal nu s-a sfiit să se arate în toată splendoarea, fiind încălţată doar cu o pereche de sandale de culoare gri şi acoperită de mai multe umeraşe.

Heidi a început să apară tot mai des goală în pictoriale, deşi în tinereţe era complexată de modul în care arăta. Într-un interviu realizat în urmă cu doi ani, Klum mărturisea că în tinereţe nu se simţea foarte bine în pielea ei, deoarece se compara cu alte manechine. Considera că are sânii prea mari pentru podiumul de modă, că e puţin cam scundă şi chiar a vrut să renunţe la un moment dat.

RTEmagicC_heidi-klum.JPG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *