Irina Shayk a debutat in cinematografie cu scene complet nud

Frumoasa rusoaică Irina Shayk, în vârstă de 28 de ani, joacă rolul Megarei, soţia lui Hercule, personaj interpretat de Dwayne „The Rock” Johnson. În film mai apar şi alţi actori celebri, precum Ian McShane şi John Hurt.

În trailerul filmului inspirat de benzile desenate „Hercules: The Thracian Wars” de Steve Moore, Irina apare într-o scenă în care se dezbracă pentru baie.

Cu un buget de 110 milioane de dolari, filmul „Hercules” este regizat de Brett Ratner, celebru datorită seriei „Rush Hour”.

Irina_Shayk_Hercules_hepta_1695778_4e67f2fd06

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *