Inca o fosta gimnasta se dezbraca pentru revistele pentru adulti!

Lumea gimnasticii românești este în stare de șoc! După ce Lavinia Miloșovici, Corina Ungureanu sau Claudia Presecan au pozat în reviste pentru adulți, iar despre Floarea Leonida s-a spus că se prostituează a venit rândul altei gimnaste să se dezbrace.

ela-3 ela-4 ela-5 ela-6 ela-7 ela-8 ela-9 ela-10 ela-12 ela-13 ela-14 ela-15 ela-16 ela-deschidere ela

Andreea Simion (22 de ani) a pozat pentru o agenție specializată în promovarea fetelor dornice de afirmare. Fosta sportivă și-a etalat formele în 47 de fotografii incediare și a fost declarată ”modelul lunii” de reprezentanții companiei.

După această sesiune foto, Andreea a primit numele de scenă ”Ela Savana”.

”Tocilara” clasei

Devenită celebră într-un timp foarte scurt, Andreea are o poveste fascinantă. Născută lângă București, diva s-a confruntat în adolescență cu probleme serioase.

În timpul studiilor, fosta gimnastă era foarte conștiincioasă, iar colegii au poreclit-o ”tocilara”. Din acestă cauză, ”Ela” a devenit complexată și chiar a renunțat la a mai evolua la bârnă sau la sol.

În afara gimnasticii, fata a mai practicat baschet și volei la nivelul echipelor de juniori ale școlii. Este îndrăgostită de natură și a practicat scuba diving în Turcia și mountain biking în Germania.

Celebră și excentrică

Plecată din România, Andreea a ajuns cunoscută după ședința foto din savană. Ediția electronică a cotidianului sportiv ”AS”, din Spania, i-a dedicat un articol amplu.

Ibericii o prezintă pe fosta gimnastă ca o împătimită a echipei naționale de fotbal.

Dar asta nu e tot, Andreea Simion este celebră și pe site-urile de socializare. Diva are un Fan Club pe Facebook.

Cu forme de invidiat, 91-61-91, frumoasa din Carpați este o fată excentrică. ”Ela Savana” are un piercing în zona intimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *