Independența feminină – susținută de BeYou Studio din București

beyou-studioro-wwwbeyou-studioro-dezbracataro-1503

Cine a spus că o femeie nu poate fi independentă și liberă să își construiască visul chiar de la începutul tinereții? Dovada că acest lucru este posibil au oferit-o reprezentanții studioului BeYou din București care susțin în totalitate visele tinerelor de a se realiza pe toate planurile, de a fi independente.

Din respect pentru acestea, beneficiile asigurate, ce reprezintă și o motivație suficientă de a lua decizia de a participa la un interviu de angajare, depășesc de multe ori așteptările celor ce se decid pentru o carieră în domeniul videochatului.

În ce constă independența pe care o pot dobândi modelele motivate să atingă performanțe cât mai mari în videochat? În rândurile de mai jos, reprezentanții studioului menționat, despre care puteți afla mai multe pe www.beyou-studio.ro, prezintă în linii mari atât beneficiile, cât și condițiile pe care tinerele dornice să devină parte a echipei le primesc, respectiv care trebuie îndeplinite.

Avantajele modelelor studioului BeYou din București

Poate unul dintre cele mai însemnate beneficii, independența financiară, este dobândită de modele în scurt timp. Astfel veniturile pe care le obține un model sunt substanțiale și sunt reprezentate de comisioane între 50 și 80% din câștigurile totale obținute de model. Asta depinde de performanța pe care reușește fiecare să o atingă. Persoanele mai neîncrezătoare pot solicita reprezentanților studioului dovada că un model poate câștiga peste 10.000$ lunar, în condițiile în care manifestă interes și se implică în ceea ce face.

Ca încurajare și totodată motivație pentru noile membre ale echipei, BeYou Studio oferă bonus de angajare de 300$, precum și ținute gratuite. De asemenea, cele care au o situație financiară inițială mai dificilă pot solicita un avans de până la 1000$.

Fiecare dintre modele are la dispoziție cameră individuală, pentru a se putea concentra corespunzător și pentru a  se putea dezvolta fără a fi distrasă de activitatea celorlalte modele. Acest beneficiu însă nu este asigurat de orice studio, deci orientarea și după acest criteriu în alegerea celui potrivit este recomandată.

Programul flexibil este un alt avantaj al modelelor de la BeYou Studio – și nicidecum unul de trecut cu vederea. Reprezintă un adevărat beneficiu mai ales pentru tinerele care urmează studii universitare, care au copii sau care au și alte pasiuni față de care doresc să se dedice sau simple plăceri în care vor să investească timp. Posibilitatea de a lucra în ture și de a organiza programul după nevoie este oferită așadar modelelor ce devin parte a acestei echipe.

Pe parcursul colaborării, tinerele  vor descoperi și alte numeroase beneficii pe care le are de oferit studioul, ca de exemplu bonusul oferit pentru recomandarea unei prietene ce devine la rândul său model – 200$.

Condițiile de îndeplinit pentru a fi o candidată potrivită la BeYou Studio

Desigur că odată cu aceste beneficii, modelele trebuie să se încadreze în anumite tipare, să ofere la rândul lor avantaje studioului. Pentru început, o condiție este de a avea dorință în acest sens. Nu oricine poate deveni un model de succes. Poate că independența este dobândită, dar nu e mai satisfăcător atunci când câștigurile cresc constant?

Un model BeYou trebuie să fie așdar pasionat de acest domeniu, să tindă spre evoluție, spre dezvoltare permanentă. Lipsa experienței nu este nicidecum o problemă  pentru că studioul oferă training specializat în acest sens. Orice tânără beneficiază de șanse egale de a se dezvolta frumos în acest domeniu. Important este să existe dedicare față de asta.

De asemenea, abilitățile de comunicare reprezintă un plus al celor ce știu să dezvolte o conversație și să o mențină interesantă. Astfel este captată atenția interlocutorului, ceea ce poate să îi stârnească dorința de a comunica mai mult cu modelul în cauză. Asta înseamnă din start câștiguri mai mari, deci și venituri la fel.

Pentru că frumusețea stă în ochiul celui care privește, cerința studioului este ca tinerele interesate de job să aibă acel farmec care să placă, să atragă colaboratorii. În privința îngrijirii și a machiajului din nou modelele nu trebuie să se îngrijoreze pentru că au la dispoziție make-up artiști profesioniști, ce le pot ajuta să se pregătească așa cum se cuvine.

Iată deci că vorbim despre niște condiții decente, cu nimic exagerate sau prea pretențioase. Important este să existe dorință de dezvoltare, implicare și pasiune. Cele interesate de o colaborare de acest fel, de soluția optimă pentru independența financiară, găsesc răspunsurile necesare pe beyou-studio.ro.

One thought on “Independența feminină – susținută de BeYou Studio din București

  1. Probabil, independenta financiara este cel mai important aspect al femeilor de azi, ca sa spunem asa. Videochatul este singurul domeniu de munca unde predomina partea feminina, iar posibilitatea de a avea castiguri chiar mai mari decat ceilalti este foarte mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *