Keira Knigtley a pozat goala pentru a protesta impotriva phhotoshopului

Actrita de la Hollywood a acceptat sa pozeze goala pentru o revista cu o singura conditie: pozele ei sa nu fie photoshop-ate in niciun fel. Keira a declarat ca nu vrea sani mai mari, mai mici, egali sau perfecti, ci sa se vada naturali, cum i i-a lasat Dumnezeu.

media_141537394066893500

„Trupul meu a fost manipulat in atatea feluri diferite din mai multe motive, fie de fotografi, fie de paparazzi. Am fost de acord sa pozez topless cu conditia ca poza sa nu fie retusata. Este important sa stii ca nu conteaza ce forma au”, a marturisit Keira.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *