Gagica asta din Teleorman a vrut sa isi surprinda placut iubitul dar poza a „scapat” pe net

Unele femei ajung sa faca mai orice pentru ca iubitii lor sa se indragosteasca mai mult de ele in fiecare zi. Este si cazul unei blonde din Teleorman care a decis sa isi astepte sufletul pereche goala in cada cu un pahar de alcool in mana, pentru curaj. Baiatul a fotografiat-o pentru a o avea ca amintire si din „greseala” imaginea a ajuns pe net. Toti prietenii ei au inceput sa rada grav de intreaga situatie si acum o privesc cu alti ochi.

media_141579131593892400

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *