La limita decentei! Iubita lui Adi Mutu aproape dezbracata pe internet

Adrian Mutu este un bărbat foarte fericit, iar asta se vede de la o poștă. ”Briliantul” nu ezistă să publice fotografii din intimitate, pentru a arăta cât de norocos este.

sandra mutu goala

Sandra Bachici, tânăra de 21 de ani, care i-a furat inima lui Mutu este o frumusețe de fată, cu trup perfect. Aflați în vacanță împreună, cei doi se relaxează și își fac de cap în camera de hotel. Mutu și-a luat iubita în brațe și a făcut o fotografie pe care ulterior a postat-o pe internet. ”Si îngerii au demonii looooor…”, a scris el. Sandra era aproape goală, având doar un prosop prins în jurul taliei.

Cei doi și-au trimis apoi și mesaje de dragoste, în comentariile de lângă imaginea postată pe o rețea de socializare, acolo unde fanii au fost mai mult decât încântați să vadă o fotografie din intimitatea celor doi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *