Lady Gaga goala in cada

Dacă de-a lungul anilor, vedeta şi-a schimbat look-ul de la părul lung de culoare blond-platinat pană la tunsorile scurte  si coafurile extravagante, de data aceasta, Lady Gaga işi surprinde fanii cu un look afro.

Ascultatorii cantareţei au fost foarte incantaţi de schimbarea de look a divei si deloc surprinşi de faptul că artista a pozat goală in cadă, intrucat sunt obişnuiţi cu astfel de apariţii în care artista îşi dezvaluie mai multe părti ale corpului.

hepta_1706877_1c44f8758f

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *