Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a pozat în cele mai incitante ipostaze

Larisa, fosta soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, a fost dintotdeauna lipsită de inhibiții și a pozat în ipostaze extrem de provocatoare.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019.

De-a lungul anilor, Larisa Drăgulescu, prima parteneră de viață a sportivului, a avut apariții care mai de care mai provocatoare, etalându-și formele apetisante în toată splendoarea, spre deliciul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

A fost în scandal cu Marian Drăgulescu

După ce au divorţat în 2008, Marian şi Larisa Drăgulescu au ţinut-o numai în scandaluri timp de cinci ani. Ea l-a acuzat de violenţă şi l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, iar gimnastul a dat vina pe ea spunând că este o mamă iresponsabilă. Ulterior, relația dintre cei doi s-a îmbunătățit.

A fost logodită cu un fotbalist și a pierdut o sarcină

Larisa Drăgulescu a fost logodită cu fotbalistul Ovidiu Mihai. Anul trecut, ea anunța pe contul său de pe o rețea de socializare că a rupt relația cu acesta și a pierdut o sarcină.

”Astăzi, 13 septembrie 2019, și cu luna plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea.Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal, ca de fiecare dată, nedorind să las false impresii”, a scris Larisa Drăgulescu la acea vreme.

sursa: tacataca.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *