Top vedete cu sânii la vedere. Care e cel mai interesant decolteu din showbiz?

De-a lungul timpului, pe Litoral, fotoreporterii Click! au surprins frumuseţi ale patriei aşa cum fiecare cititor şi-ar dori să le vadă: neatinse de magia programelor de înfrumuseţare pe calculator, fără sutien și foarte relaxate, la plajă. Iată 10 vedete care au curaj să se bronzeze fără sutien!

Pe unele chiar le avantajează aceste imagini, pe altele însă categoric nu. Din ultima categorie fac parte Oana Lis (41 de ani) şi Viorica de la Clejani (47 de ani), pe care le-am fotografiat fără sutien la Mamaia, pe plajă. Ei bine, părerile sunt împărţite: unii spun că nu au nici vârsta potrivită, nici corpul potrivit pentru a se expune topless, alţii însă le laudă pentru curaj şi pentru faptul că se iubesc aşa cum sunt.

Oana Lis, cel puțin, are o dezinvolură de invidiat și nu s-a lăsat niciodată copleșită de comentarii negative sau de priviri iscoditoare, care îi cântăreau fiecare kilogram de pe trup. Nu este pentru prima dată când soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, este fotografiată în sânii goi, pe plajă.

Galerie foto

La polul opus se află Margherita de la Clejani (28 de ani), fiica Vioricăi, Bianca Drăguşanu (38 de ani), Simona Traşcă (40 de ani), Iulia Tăbăcaru, fosta iubită a fotbalistului Cristi Tănase, Ramona Gabor (31 de ani), Alexandra Stan (31 de ani), Noemi Mitoșeru (33 de ani), fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, Mihaela Rădulescu (50 de ani).

Aceasta din urmă nu a făcut topless, însă a fost surprinsă în sânii goi, după ce sutienul mult prea mic a lăsat totul la vedere. Bineînţeles, pe aceste doamne și domnișoare sexy le ajută vârsta, iar pe unele le-a ajutat enorm şi bisturiul medicului estetician.

Mai ales în zona sânilor. Pe Mihaela am surprins-o în 2008, când fiul ei, Ayan, era încă mic, iar pe Ramona Gabor tot în același an, când nu era atât de cunoscută în showbiz, ci doar cumnata milionarului Irinel Columbeanu.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *