Madalina Ghenea dezbracata din nou

Fanii frumoasei romance au ocazia sa o vada pe Madalina Ghenea dezbracata inca o data intr-o pelicula americana, cât și pe afișul de prezentare. Olteanca joacă rolul unei frumoase tinere alături de actorul Michael Cane.

ghenea porno

Mădălina Ghenea a demonstrat că e lipsită de inhibiții, iar de dragul celebrității și al artei renunță chiar și la haine. Românca a fost protagonista unor scene de sex fierbinţi în serialul „Borgia”, iar acum apare goală pe afişul celui mai nou film în care joacă, pelicula „Youth”, care a intrat în competiţia oficială celei de-a 68-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes.

Madalina Ghenea dezbracata alaturi de mari actori

Ghenea apare alături de actori celebri, precum Harvey Keitel, Michael Caine, Rachel Weisz şi Jane Fonda, în filmul „Youth”. Ea joacă rolul unei câştigătoare a titlului de Miss Universe, iar fanii o pot admira complet goală și film. În România, lungmetrajul va fi distribuit, în anul 2016, de Independenţa Film.În România, lungmetrajul va fi distribuit, în anul 2016. Festivalul de Film de la Cannes va avea loc în perioada 13-24 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *