Miley Cyrus vrea sa arate tot cu poza asta

Vedeta a postat recent pe contul de Instagram o imagine în care apare făcând plajă, împreună cu o prietenă. Vremea frumoasă de afară a făcut-o pe rebela cântăreaţă să îşi ia un costum minuscul de baie, datorită căruia i se puteau vedea formele în toată splendoarea. Şi de parcă nu ar fi fost suficient ce arată, blondina s-a crăcănat, lăsând să i se vadă şi zona dintre picioare, pe care a acoperit-o cu o falsă pudibonderie, cu mâna.

Ipostaza obraznică i-a adus pe fanii solistei în delir, însă i-a făcut să observe şi un semn pe care aceasta îl are pe fund.

„Da, este o zgârietură pe fundul meu”, a scris Miley.

miley_04_ef461d2007

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *