Selfie PORNO! O vedeta s-a pozat singura gol-goluta

Operată, botoxată, cu extensii în păr, îmbrăcată în rochii minuscule şi cu sandale de stripteuză. Aceasta este imaginea cu care a devenit celebră Courtney Stodden, supranumită şi „mireasa minoră”, după ce s-a căsătorit cu actorul Doug Hutchinson, în vârstă de 54 de ani.

După o căsnicie în lumina reflectoarelor, Courtney i-a spus „adio” lui Doug, însă a rămas în atenţia publicului, cu apariţii la fel de provocatoare. Şi. cum acum este moda fotografiilor selfie, blondina s-a gândit să ducă la extrem acest concept, făcându-şi o fotografie în care apare … goală-goluţă. Nu a uitat totuşi să-şi dea jos pantofii cu platformă foarte înaltă şi strălucitori.

courtney-selfie_00ef23f0a6

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *