Munca in videochat, o provocare sa te descoperi

Cine spune ca videochatul este un job ca oricare altul, se inseala. Mai complex poate decat pare, acest tip de job le provoaca pe modele sa se descopere pe ele insele. Jobul in sine graviteaza in jurul ideii de conversatie cu persoane noi, dar totul se desfasoara online.

Videochatul a fost un subiect intens dezbatut inca de la aparitia sa pe piata muncii. In timp ce unii spuneau despre prinpicii si latura morala din toata aceasta poveste, putini isi dadeau seama de fapt ce este un astfel de job in cadrul unui studio de videochat in Bucuresti sau in orice alt oras din tara. Studiourile ofera la ora actuala un job cu de toate, insemnand ca se preocupa de conditiile de munca ale modelelor. Pe langa jobul in sine, cu posibilitatile sale de castig, exista interes pentru a ajuta modelul sa se dezvolte, sa fie dezinhibata, sa se descopere pe sine si potentialul sau.

Training oferit de studio

Studiourile pun la dispozitie traineri care sa le ghideze pe fete. Acestea sunt ajutate sa invete mai bine o limba straina, sa isi imbogateasca vocabularul pentru a putea sustine conversatii interesante. De-a lungul timpului studioul a acumulat destula experienta incat sa stie ca membrii sunt in cautare de experiente, le plac femeile autentice, care se manifesta cat mai natural si conteaza extrem de mult ca acestea sa nu fie doar o imagine atractiva, ci si sa stie sa converseze placut.

Din punct de vedere al modelelor, acestea descopera o alta versiune de sine. Prin training sustinut, inca din prima zi de munca, punand in aplicare ceea ce invata si de-a lungul zilelor de munca prin interactiunile cu membri fetele invata la randul lor despre sine:

Sa fie rabdatoare

Conteaza ca modelul sa se adapteze dupa ritmul celor cu care converseaza. Sa aiba rabdare pana cand membrii intra in chat privat cu ele, sa aiba rabdare sa isi formeze un public fidel. Rabdarea lor de a vedea concret castigurile mult promise este un factor important. Nici graba in conversatie nu este prea buna. Pur si simplu trebuie sa existe un firesc al discutiei care sa il faca pe membru sa se simta bine, confortabil si evident sa il captiveze incat sa continue minute bune.

Sa se faca placute

Un caracter placut este un magnet pentru oricine. De aceea trainerii obisnuiesc sa le sfatuiasca pe fete sa zambeasca natural. Un chip zambitor va fi mereu atragator. Nu este de uitat faptul ca membrii intra pe platformele de videochat si in functie de preferintele pe care le au aleg una din fete cu care sa intre in chat privat. Asadar fetele au practic cateva secunde la dispozitie pentru a atrage atentia.

Modelele de videochat invata despre ele cum sa se puna intr-o lumina favorabila, ce se imbunatateasca  pentru a fi mai placute de orice barbat.

Sa fie tolerante

Interactiunea cu membrii se refera la a cunoaste persoane diverse, de culturi diferite. De aceea conteaza foarte mult ca modelele sa fie tolerante si sa invete sa descopere persoana cu care discuta, dincolo de bariere lingvistice, culturale etc. Este o adevarata provocare ca acestea sa invete sa fie tolerante cu toti cei care intra in discutie in chat privat.

Sa fie atente si curioase

La un moment dat membrii se fidelizeaza si ajung sa aiba anumite preferinte, cautand de fiecare data aceleasi modele. Asadar, modelele ar trebui sa fie atente si curioase despre tot ce implica persoanele care ajung sa fie fidele, parteneri de discutie. Subiectele de discutie trebuie sa fie din aria de interes a persoanei in cauza, de aceea modelul va tine minte despre preferintele lui, despre ce ii place, despre ce ii displace, despre viata sa, dezamagiri, confesiuni etc.

Curiozitatea de a afla mai multe despre o persoana duce la a forma o legatura de prietenie, in timp ce atentia de a tine minte toate aceste detalii va demonstra implicarea modelului. Cine nu apreciaza o persoana de acest gen?

Asadar, a lucra in acest domeniu inseamna fara doar si poate a te descoperi, a te pune in centrul atentiei si a invata cum sa faci din atuurile tale si nu doar cele fizice un bun motiv sa castigi mai mult.

One thought on “Munca in videochat, o provocare sa te descoperi

  1. Sunt multe de invatat pentru a fi model de videochat, insa ca in orice alt domeniu de munca, daca iti doresti cu adevarat, se poate.
    Bineinteles, trebuie sa ai si un ajutor din partea studioului cu care alegi sa lucrezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *