Nu are nicio jena! Uite in ce hal face plaja Amber Rose

Amber (31 de ani) a postat pe Instagram două fotografii în care este aproape complet goală, pe o plajă din insula Maui. Fotomodelul nu poartă sutien, iar bikini sunt atât de subţiri încât aproape că nu se văd.

amber rose naked

Pe numele ei real Amber Levonchuck, starleta americană a divorţat anul trecut de rapperul Wiz Khalifa. Presa de peste Ocean a speculat că motivul ar fi fost infidelitatea cântăreţului, se pare că nici Amber nu a fost uşă de biserică.

Despre Amber au apărut numeroase zvonuri conform cărora ar fi trăit o idilă cu Nick Cannon, nimeni altul decât fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *