Pictorialul Laviniei Parva din Playboy. Uite cat de bine arata iubita lui Stefan Banica Jr.

4_35c6be_a6db6e9582

Desi la inceput au incercat sa se ascunda de ochii lumii, cei doi amorezati au recunoscut ca se iubesc si formeaza un cuplu.

3_2f266d

Dacă mulţi au fost luaţi prin surprindere de acest nou cuplu, şi mai mulţi vor fii uimiţi să afle că Lavinia Pârva a pozat pentru Playboy în urmă cu câţiva ani în cadrul rubricii „Seducţie 100%”.

1_1f8a2b

Imediat după aceea a plecat la Viena să cânte în deschiderea spectacolului lui Boy George. Dimensiunile ei aproape perfecte: 90 – 63 – 90 şi fotografiile în desuuri incitante nu au cum să nu înfierbânte imaginaţia bărbaţilor.

2_c15062

„Atitudinea este importantă la o femeie. Nu aş renunţa la haine pentru pictoriale. Nu vreau să intru într-o astfel de zonă. Vreau să îmi cuceresc publicul prin muzica mea”, spunea ea într-un interviu. Totuşi, nu credem că talentul este cel care l-a cucerit pe Ştefan Bănică…

5_71e51d_c5908ce758

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *