Concediata ca a pozat goala

Desi initial sefii ei au acceptat ca ea sa pozeze in faimoasa revista pentru barbati „Playboy”, ei s-au razgandit si au concediat-o pe aceasta dupa ce a aparut in revista.

23-jessica_zelinske_playboy_12_6beab54305

Jessica Zelinske, mamă a unei fetiţe de nouă ani, a dat compania la care lucra în judecată şi cere despăgubiri în valoare de 1.500.000 de dolari după ce a fost concediată pentru că a apărut în ediţia “Hot Housewives” a revistei Playboy.

Tânăra funcţionară este revoltată din cauza faptului că ea a pozat nud în prestigioasa publicaţie, după ce i-a cerut voie şefului ei, care a asigurat-o că nu îi afectează cu nimic locul de muncă.

Însă, cu toate acestea, după apariţia pictorialului, ea a fost concediată pe motiv că a încălcat standardele de decenţă ale companiei. În plus, conducerea firmei de telecomunicaţii Charter Media neagă acum că şi-ar fi dat acordul pentru o astfel de şedinţă foto, pe care a catalogat-o de-a dreptul indecentă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One thought on “Concediata ca a pozat goala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *