Pozele care l-au innebunit pe Liviu Varciu! Adelina Pestritu in pasarica goala!

Ca si cand divortul de superba bruneta nu a fost destul de sfasietor, Liviu Varciu a trait pe pielea lui cea mai dureroasa experienta la scurt timp dupa ce s-a despartit de Adelina. Pasarica ei infierbantata putea fi admirata de toti barbatii in revista Playboy in care ea a pozat la scurt timp dupa divort.

3_14c257

La câteva zile după divorţul lor, Liviu Vârciu a trăit şocul vieţii lui, când pe tarabe trona, la mare cinste, fosta lui soţie, Adelina Pestriţu într-un pictorial pentru Playboy. „Mie, în locul ei, mi-ar fi ruşine. Ce să mai zic? Să o vedem goală cu toţii. Cred că o să o vadă şi tata, că el o să cumpere revista şi o să fiu mândru când o să mă uit în ochii tatălui meu şi o să-l întreb: Cum e?”, a declarat Liviu Vârciu la vremea respectivă.

1_a45d49_bdfe1162fb

Totuşi, fotografiile cu Adelina Pestriţu jucându-se de-a mireasa, complet goală, au făcut istorie. Formele-i apetisante, unduirile de felină şi poziţiile provocatoare în care a pozat, au propulsat-o imediat pe brunetă în topul preferenţelor bărbaţilor.

De altfel, imediat după mediatizatul divorţ, Adelina Pestriţu a avut parte de o promovare intensă în presa mondenă, mai ales că actuala prezentatoare de la Kanal D nu a ezitat atunci să-şi expună nurii provocator.

2_d6a1c0

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *