Poziții kamasutra care te duc la extaz

Considerat un adevărat – și cel mai vechi – manual de sexologie, Kamasutra face elogiul plăcerii trupești și oferă 64 de poziții care garantează orgasmul. Indienii, spre deosebire de mult mai conservatorii europeni, acordau – și o fac și acum – o deosebită importanță plăcerii trupești, satisfacerea ei fiind considerată la fel de necesară precum potolirea foamei sau setei.

Plăcerea mai presus decât orice

Kamasutra înseamnă Regulile (sutra) plăcerii sexuale (kama), iar printre primele astfel de reguli sunt acelea în care se spune că pentru a simți plăcerea supremă nu contează nici cum arăți, nici ce avuții ai, importantă este împlinirea sexuală.

Kamasutra se transmitea din generație în generație de la femeile cu experiență către femeile la începutul vieții.

Pozițiile care te duc la extaz

Nu avem loc aici să le detaliem pe toate cele 64 descrise în tratat. Unde mai pui că unele dintre ele au ajuns deja atât de cunoscute că nici nu mai par preluate din Tratatul plăcerilor supreme: 69, Doggy Style sau Lingurițele. Dar vom pomeni măcar câteva dintre ele. Niciodată nu știi când ai nevoie să-ți îmbunătățești viața sexuală.

Marioneta. Știi celebra imagine din 50 Shades of Gray? Ei bine, aia ar trebui să fie poziția ta: în picioare, cu fața la perete și cu mâinile ridicate deasupra capului. Depărtează picioarele de la perete și lasă-te un pic în față, cât mai relaxată (de aici, marioneta). El va veni în spatele tău, îți va sprijin coapsele și te va penetra. E un pic complicat, ai nevoie de condiție fizică, dar merită!

Compasul: El stă în genunchi în fața ta, iar tu, cu fața la el, te așezi în penisul lui erect și-ți încrucișezi picioarele (te sprijini cu mâinile spre spate) la spatele lui. Te lași acum cât mai pe spate. El te poate susține cu o mână, iar cu cealaltă îți poate stimula clitorisul.

Balanța. Și asta e o poziție pe care ai văzut-o prin filme. Necesită musculatură serioasă din partea lui și plăcerea de a ceda controlul din partea ta: stați amândoi în picioare, față în față, el te ridică de fund, iar tu îți încolăcești picioarele în jurul lui. Așa are loc penetrarea. Cum spuneam, numai el poate controla adâncimea acesteia.

Foarfeca: El stă relaxat, pe spate, cu picioarele depărtate. Tu te așezi în penisul erect, ușurel, cu picioarele întinse spre capul lui și sprijinită pe coate (evident, și tu stai pe spate. Este o poziție stimulantă pentru tine și cât se poate de satisfăcătoare pentru el, pentru că-și poate controla mișcările și orgasmul.

Ca la școală. El stă, cuminte, pe un scaun cu spătar solid cu picioarele ușor depărtate. Tu te așezi frumos în poala lui, cu fața spre el. Când penetrarea e completă, te legeni șăgalnic în față și în spate, ținându-te cu mâinile de spătar.

Nu doar sex

Mă rog, nu doar despre poziții acrobatice este vorba în kamasutra. Acestea ocupă doar unul din cele șapte capitole ale tratatului. În rest, Vatsyayana spune cum și ce trebuie să știe femeia, cum trebuie să arate bărbatul pentru ca lucrurile să meargă spre perfecțiune într-un cuplu. Între altele, pentru indienii cunoscători ai Kamei, mărimea penisului e importantă. De fapt, nu mărimea penisului, ci mai degrabă potrivirea între penis și vagin. Mai apoi contează curățenia partenerilor – înainte de a face sex li se recomandă cu căldură să se spele inclusiv pe dinți –, locuința (să fie o casă bătută de briză), sănătatea.

Kamasutra spune că, pe lângă cele 64 de poziții de amor, o femeie trebuie să știe alte 64 de lucruri foarte importante: să coasă, să știe dulgherie, să știe să picteze, să gătească și tot așa până la 64.

Începutul și sfârșitul

Tratatul de sex explică nu numai pozițiile, ci și cine pe cine seduce, cine pe cine întreține, din punct de vedere erotic, bineînțeles. Așadar, întotdeauna seduce bărbatul. Iar femeia trebuie să știe să întrețină flacăra pasiunii, ca să-i spunem așa. În mai multe capitole apar referiri la tipuri de îmbrăţişări, mângâieri, săruturi, zgârieturi, înţepături, moduri de a face sex, tipuri de geamăt şi sex oral. Apar indicații despre cum trebuie să înceapă și cum trebuie să se sfârșească un act sexual perfect. Sunt descrise în amănunt diferite îmbrățișări de început, diferite săruturi și mângâieri.

În funcție de calitățile fizice și caracter, în Kamasutra există trei tipuri de bărbați (cai, iepuri și tauri) și trei tipuri de femei (antilope, iepe și femele elefant). Combinația dintre ele poate duce la perfecțiune sau la violență!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *