Rocio Gancendo, de la Big Brother in Playboy

Rocio Gancendo s-a lansat in showbiz dupa ce a participat la celebrul concurs Big Brother. Asa cum s-a dovedit si in versiunea romaneasca a emisiunii, pentru multi participanti aceasta este o pista de lansare spre celebritate, mai ales pentru o fata frumoasa precum Rocio Gancendo care ascunde sub haine o adevarata comoara.

Rocio Gancendo este o vedeta Big Brother din Argentina. Frumoasa blonda a aparut pe copertile unor reviste precum Hombre sau Playboy si in pictoriale care iti ridica pulsul. Desi are deja un viitor asigurat in modelling, ea este capabila de mult mai mult fiind inca tanara, fiind nascuta in anul 1990 are inca multi ani in fata si destul timp sa ne incante cu frumusetea sa. In tara natala este printre cele mai curtate femei, pentru inima ei se lupta multi barbati celebri argentinieni, pe langa numerosi fotbalisti, se numara si jucatorul de tenis Juan Martin del Potro.

Cazul Rocio Gancendo nu este singular, se intampla si la noi

Rocio Gancendo nu este prima vedeta de la Big Brother ajunge sa se dezbrace in Playboy. S-a intamplat si in Romania de doua ori, ultimul caz fiind cel al Ralucai Lazarut! Cand asta se intampla insa in America de Sud, fotografiile au un spor de senzualitate, fiind extrem de provocatoare! Iat-o, conform Egotastic!, pe superba argentinianca Rocio Gancendo!

7178_rocio-gancedo-playboy-argentina-01 7178_rocio-gancedo-playboy-argentina-02 7178_rocio-gancedo-playboy-argentina-05 7178_rocio-gancedo-playboy-argentina-06 7178_rocio-gancedo-playboy-argentina-07 7178_rocio-gancedo-playboy-argentina-08 7178_rocio-gancedo-playboy-argentina-09 7178_rocio-gancedo-playboy-argentina-10 7178_rocio-gancedo-playboy-argentina-11 rocio-gancedo-hombre-mag-03 rocio-gancedo-hombre-mag-04 rocio-gancedo-hombre-mag-06 rocio-gancedo-hombre-mag-07 rocio-gancedo-hombre-mag-08-1 rocio-gancedo-hombre-mag-08 rocio-gancedo-hombre-mag-011

One thought on “Rocio Gancendo, de la Big Brother in Playboy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *