Dania Saplacan, la 39 de ani, cea mai frumoasa clujeanca, a pozat goala

Dania (Daniela Maria) Saplacan are 27 ani, s-a nascut la Brasov  si locuieste in Cluj. Bruneta cu ochi caprui, de 1,72 metri si 54 kg, cu dimensiunile 90-62-92 (bust-talie-solduri) este printre cele mai dorite femei de la noi, desi a ajuns la vasrsta de 39 de ani. Constienta de frumusetea corpului sau si de plusul care il aduce imaginii personale, Dania Saplacan a realizat un pictorial incendiar in care a renuntat complet a haine.

Frumoasa Dania Saplacan a declarat:

“Ati vazut fotografiile mele? Aceasta sunt eu, fara masti sau ipocrizie… am ambitie multa, sunt decisa si incapatanata, prefer puterea si luxul inteligente, imi place sa imi urmez instinctele deoarece ele imi confirma mereu cat de multa dreptate am, sunt dura intr-o societate materialista si superficiala precum cea de azi , dar si o fiinta sensibila atunci cand oamenii sau locurile o merita .
Imi fuge mintea mereu la tot ce e grandios sau necunoscut , la puterea coincidentelor: vreau sa cred mereu in faptul ca nimic nu e accidental de-a lungul vietii mele… si oricat de mult as vrea nu reusesc sa fiu modesta cu mine sau cu ceilalti , mi-e teama de multe ori dar nu imi pierd curajul deoarece sunt prea mandra, nu imi calc pe demnitate, nu judec, dar critic  …si nu sa fac rau, ci pentru ca imi pasa! Nu sufoc, nu sunt posesiva si totusi, admit, sunt uneori geloasa …,sper…si totusi sunt realista, astept desi nu ma impac cu rabdarea,stau linistita desi am un vulcan in mine, si invers, dau si primesc, tin la cuvantul dat, la imagine, la respectul de sine si cel purtat celorlalti mai buni sau mai putin buni decat mine, imi place putina nebunie in viata , sunt adepta extremelor, iubesc si sunt iubita de tot ceea ce  e si poate fi frumos in fiecare zi.
Eu, Dania Saplacan, dupa cum descopera toti cei care ajung sa ma cunoasca mai bine, sunt un observator atent careia putine lucruri ii scapa; pe parcursul anilor , mi-am atras asupra mea critici si de multe ori m-am izbit de neintelegerea oamenilor, dar pentru cei apropiati sunt un izvor nesecat de mangaiere si simpatie. Nu am pretentia ca as fi o artista,dar uneori ajutorul si sfatul meu in anumite conjuncturi au o valoare pentru ca izvorasc din propria mea dorinta de creatie, nealterata de informatii la la o a doua mana;  imi ofer parerea mea asa cum mi-au format-o viata, experienta, curiozitatea, pasiunile si, poate, rabdarea de a invata mereu ceva nou.
Traiesc si locuiesc in Cluj-Napoca, un oras pe care il iubesc si pe care nu l-as  schimba cu nici un alt loc din lume. Femeia care sunt azi datoreaza mult Clujului.
…Pasiunile mele? -Incerc pictura, desenul in carbune, inotul, uneori echitatia, atat cat imi permit timpul si imprejurarile, imi plac plimbarile lungi, lectura ,muzica, Parisul ,ciocolata …”

dania2 dania3 dania6 dania7 dania8 dania9 dania10 dania11 dania12 dania13 dania15 dania16 dania18 dania24 dania27 dania28 dania29 dania30 dania31 dania32 dania33 dania34 dania35 dania36 dania37 dania38 dania39

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *