Roxana Marcu aproape goala in centrul Bucurestiului

Frumoasa blonda a pus de curand un pariu pe facebook. Ea a spus ca daca strange 10000 de likeuri va iesi impreuna cu colegul ei de platou in Parcul Unirii imbracati doar in costume de baie.

DB142474_47ffbe2d83 Like-urile au venit, aşa că pariul trebuia onorat. indiferent de vreme. În această seară, la -10 grade, Rocsana şi partenerul ei de ecran şi-au adus taraful şi au încins un dans pe cinste în parcul din faţa marelui centru comercial.

Mai curajos decât Rocsana, Răzvan a rămas doar în şort şi cu flip flops în picioare şi a dansat non-stop pentru a nu îngheţa.

Blonda însă a trişat un pic şi, cu toate că a îmbrăcat costumul de baie, aşa cum a promis, nu a rezistat frigului şi a pus pe umeri o haină scurtă de blană, iar în picioare o pereche de cizme asortate.

Pentru a se asigura că nimic nu li se întâmplă celor doi protagonişti ai dansului la -10 grade, un echipaj de la Ambulanţă i-a supravegheat de aproape.

Însă distracţia i-a costat pe cei doi matinali de la Antena Stars care au fost amendaţi de poliţie pentru că au intrat cu maşinile în parc.

DB142452_cb7b9e5748_wk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *