Vezi aici cum poti primi un sex oral de la gagica asta

Actriţa şi modelul american pentru producţiile pentru adulţi, Christy Mack a anunţat pe pagina sa oficială de Twitter că îi va oferi un „cadou” fierbinte celui care o va impresiona cu o construcţie impresionantă realizată din piese de LEGO.

Mai exact, „surpriza” consta într-o partidă de sex oral, iar la auzul acestui anunţ, împătimiţii construcţiilor din LEGO s-au pus pe treabă.

Candidaţii sunt bineveniţi din orice colţ al lumii, aşadar înscrierile în „concurs” pot veni din cele mai neaşteptate locuri.

christy_mack_is_offering_a_blow_job_on_twitter_640_04 christy_mack_is_offering_a_blow_job_on_twitter_640_16 christy_mack_is_offering_a_blow_job_on_twitter_640_30 christy_mack_is_offering_a_blow_job_on_twitter_640_23

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *