Ruby, goala sub dus in noul sau videoclip

Ruby a lansat un clip pasional și o piesă cu o linie melodică diferită față de hiturile lansate până acum. Fanii o pot vedea pe cântăreaţă în ipostaze incendiare şi chiar goală, sub duş, în câteva secvenţe.

ruby_goala2_d0448b6e28Ruby a vorbit despre noua ei piesă şi spune că este mulţumită de produsul final. „Cu siguranță e cea mai sensibilă piesă a mea, de până acum. Nu îmi schimb stilul, nu voi face alt gen de muzică, pur și simplu «De la undefined» înseamnă o evoluție normală. Am lucrat, că și până acum, cu Alex Velea și Smiley, dar și alături de foarte talentatul compozitor Max Kissaru, cât și alături de Deliric și DOC de la CTC. Suntem mai mult decât mulțumiți de rezultatul obținut și simțim cu toții că aceata piesă o să rupă!”, a declarat Ruby.
Regizat de către Cercel Lazăr, „De la distanță” este un videoclip de imagine, în care Ruby păstrează sex-appeal-ul cu care ne-a obișnuit. „Noul single Ruby, ne-a surprins pe toți. În timp ce lucram nu ne venea să credem cât de bine sună tot. Nu avem nicio îndoială că va fi hit. Pot spune cu mândrie că această piesă este prima lansată alături de Hahaha Production și Cât Music, de către label-ul meu Golden Boy Society”, a povestit și Alex Velea.

După hitul „Stinge lumina”, ce a beneficiat și de o versiune în limba engleză, au urmat „Două suflete”, „1001 de nopți”, dar și colaborarile cu CRBL pentru „Toată țara” și cu Pacha Man pentru piesa „Băiat de bani gata”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *