S-a dezbracat complet si i-a lasat pe toti masca cu formele sale

Eliza Cummings, unul dintre cele mai apreciate modele britanice a renunţat la inhibiţii şi a pozat goală. Imaginile au făcut furori în rândul fanilor frumoasei brunete şi nu numai.

Eliza Cummings , în vârstă de 23 de ani, a acceptat să realizeze un pictorial nud în cadrul unei campanii de promovare pentru o companie producătoare de ochelari de soare. Cu toate acestea, formele aproape perfecte ale britanicei au făcut ca atenţia celor care au văzut imaginile să nu se îndrepte deloc spre accesorii, ci spre fizicul ei extrem de sexy.

Eliza Cummings este un model britanic foarte apreciat. Ea a lucrat pentru designeri de renume şi a apărut în publicaţii importante din lumea întreagă. Şedinţele foto pentru reviste ca Vogue sau V Magazine au făcut-o celebră. Tânăra a renunţat la şcoală la 15 ani pentru a face carieră în modelling. Totuşi ea susţine ca după ce nu va mai putea profesa ca model, în jurul vârstei de 30 de ani, îşi va relua cursurile. Mai mult, frumoasa brunetă îşi doreşte chiar să devină medic.

model_nud_ad83c75592 nud_05_a3b3f7a3c0 1model_foto_ud_e6cbbc95db

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *