Sara Sampaio s-a lasat pozata in sanii goi

Sara Sampaio este unul dintre cele mai frumoase fotomodele din lume și este nelipsită de la prezentările uneia dintre cele mai prestigioase case  de modă.

sara-sampaio2-1024x1005

 

După ce a cucerit inimile bărbaților din toată lumea cu fotografii în lenjerie intimă sexy, dar care păstrează o notă de mister, focoasa brunetă de 24 de ani a pozat de curând într-o altfel de ipostază: în blugi și fără sutien. Ce e drept, Sara își acoperă sânii cu mâinile, dar imaginea, publicată pe Instagram, a făcut ca imaginația tuturor să o ia razna.

Născută la Porto, Sara Sampaio este considerată noua Irina Shayk, un alt model celebru.  În fotografiile postate pe Instagram, Sara le zâmbeste provocator admiratorilor ei, care așteaptă avizi, fiecare ipostază în care ea pozează.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *