Shopping nud in centrul New Yorkului

Erica Simone este o tanara fotograf american, care a crescut în Paris, Franţa şi sa mutat la New York, la vârsta de 16 ani pentru a participa la Fashion Institute of Technology. Munca sa a fost publicat în reviste, cum ar fi National Geographic şi PHOTO franceză. Erica a câştigat premii şi diverse concursuri, inclusiv la National Geographic Magazine şi a fost intitulat “Artistul Anului” în 2005 de către Copa5, rep agenţia artistica.

Până la vârsta de 20, Simone a expus lucrarea la New York Art Festival si a fost arată în expoziţii personale şi de grup la New York, Berlin şi Paris. Pasiunea pentru fotografie a condus-o pentru a trage o serie de subiecte, dar pasiunea ei se află în jurnalism de călătorie şi de crearea de muncă de moda edgy folosind tehnici creative de iluminat.

în prezent lucrează la un proiect de arta intitulat “Nue York”, care a castigat o mentiune onorabila din Artisti Wanted.

Născută în Paris, Erica a declarat că a făcut acest gest în numele artei şi că nu îi este deloc ruşine cu corpul ei.

„Este frumos să pozezi nud şi în timpul şedinţei foto am fost complimentată de nenumărate ori cu priviri pofticioase venite din partea bărbaţilor”, a declarat ea pentru Daily Mail.

ericasimone1 ericasimone81 ericasimone91 ericasimonenou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *