Simona Trașcă, amenințată cu moartea de un hărțuitor

Hărțuitorul Simonei Trașcă va ajunge, în scurt timp, în fața magistraților! Plângerea făcută de vedetă pe numele lui a avut ecoul scontat, așa că procesul este gata să înceapă.

Simona Trașcă trecea prin momente cumplite chiar anul acesta, fiind terorizată de un psihopat. A fost amenințată chiar cu moartea, astfel că vedeta s-a adresat Poliției. După ce a fost pus sub control judiciar a doua oară, tot pentru două luni, bărbatul acuzat de Simona va ajunge în fața judecătorilor. Primul termen al procesului urmează să fie stabilit în cel mai scurt timp.

Asta pentru că Instanța preliminară a decis că rechizitoriul, unde s-au descris faptele inculpatului, a fost legal întocmit, procedural. Astfel, a fost dispusă începerea judecății cauzei! Bărbatul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de hărțuire și de amenințare în formă continuă. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cu cine se iubește Simona Trașcă

Deși a declarat recent că are o relație serioasă, Simona Trașcă a făcut o revenire și a spus că totul a fost o glumă. Nu are iubit și susține că nici nu își dorește unul în perioada următoare.

”Nu am niciun iubit. Și nici nu vreau acum. Vreau să fiu singură de Sărbători. Toată lumea se cuplează când se apropie Sărbătorile, să nu fie singuri, eu sunt altfel, la mine e invers. Nu vreau să mă cert cu nimeni, nu vreau să dau explicații… E mai bine singură”, a mai spus Simona Trașcă.

sursa: ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *