Aplică aceste trucuri pentru a menține pasiunea în cuplu

Este perfect normal ca orice cuplu să dorească o viață sexuală împlinită. Odată cu trecerea timpului, rutina se poate instala însă în dormitor. Multe femei susțin că acesta nu este totuși un motiv de îngrijorare, căci există soluții prin care pasiunea să fie la fel de puternică ca la început! 

Este important ca cei implicați în relație să nu facă loc obișnuinței! „Nu sunt de părere că sexul ar trebui să fie întotdeauna ieșit din tipar, însă cu siguranță nu ar trebui să devină nici monoton. Eu și partenerul meu am folosit jucării sexuale de Ziua Îndrăgostiților, iar experiența a fost minunată”, mărturisește o cititoare Cosmopolitan.

Comunicarea este esențială pentru o viață sexuală împlinită 

Un alt punct esențial este comunicarea. Este important ca în cadrul cuplului să existe o comunicare liberă și deschisă pentru a se stabili clar zona de confort a fiecăruia. Experimentarea începe dacă între cei doi există încredere completă, semnalează o altă cititoare. 

Spontaneitatea, element-cheie împotriva rutinei și plictiselii 

Un alt sfat ingredient este reprezentat de spontaneitate. „Nu este întotdeauna nevoie de o pregătire minuțioasă. Pur și simplu îmbrac lenjerie sexy. Nu plănuim niciodată în avans. Ne iubim și pur și simplu ne place să fim apropiați”, este confesiunea altei doamne.

Nu puneți presiune suplimentară asupra partenerului de viață 

Nu încercați să transformați sexul în ceva mai distractiv în comparație cu ce este în realitate! Este un alt sfat oferit de către cititoare. „Sexul este minunat dacă este făcut împreună cu o persoană pe care o iubesc. Nu trebuie în mod neapărat să fie ceva nou ca să mă simt bine. Încercarea de a condimenta lucrurile excesiv duce, în mod sigur, la dezamăgire”, este părerea acesteia. 

Concluzia comună a celor care și-au exprimat părerea este una singură: comunicarea sinceră și constantă este, de departe, cea care nu trebuie să lipsească, ea fiind fundamentul pentru clipe memorabile. „Fiecare dintre noi prezintă ce îl interesează, dar nu facem acel lucru dacă nu este confortabil pentru ambii. Vorbim despre idei noi. Avem reguli despre iubire și respect pe care le tratăm cu seriozitate”, a menționat o cititoare. 

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *