Sora lui Kate Moss vinde poze cu ea goală

Lottie Moss, sora mai mică a lui Kate Moss, face striptease, se pozează goală și apoi își vinde fotografiile pe internet.

Incredibil, dar adevărat! Sora cea mică a fotomodelului Kate Moss vinde poze cu ea în pielea goală. Deşi are o soră celebră şi bogată, Lottie Moss face striptease pe Internet.

Kate Moss (47 de ani) este un fotomodel faimos în întreaga lume cu o avere de 70 milioane $. Cu toate acestea, nu face nimic pentru ca sora ei mai mică să nu mai vândă poze deocheate cu ea pe un site pentru adulţi ca să facă rost de bani.

Lottie Moss, de numai 23 de ani, pune pe Internet fotografii şi filmuleţe cu ea în pielea goală sau în sânii goi care pot fi văzute de admiratorii săi numai contra cost.

„Sunt spumoasă şi udă”, scrie ea lângă imaginile în care face striptease pe Internet.

Cei care vor să vadă pozele şi filmele sale deocheate trebuie să plătească un abonament de 20 $ pe lună în contul său de pe site-ul pentru adulţi.

Abonaţii care plătesc în plus au şansa să vadă pozele şi înregistrările video cele mai îndrăzneţe. Sunt unele filme care nu pot fă văzute decât de cei care achită suma de 1.400 $. Lottie Moss este cea mai mică soră vitregă a lui Kate Moss.

Părinţii ei sunt Peter Edward Moss şi Inger Solnordal. Kate e fiica lui Peter Edward Moss cu prima lui soţie, Linda Moss.

Născută la 9 ianuarie 1998, Lottie locuieşte încă împreună cu părinţii ei în Haywards Heath, West Sussex, Marea Britanie.

Ea speră să facă şi o carieră în modeling ca şi sora sa celebră. Kate Moss locuieşte într-o vilă luxoasă din nordul Londrei pe care a cumpărat-o cu 15 milioane $.

Galerie foto

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *