Sotia unui fost presedinte GOALA la plaja!

A fost una dintre cele mai iubite femei din lume, dar a fost prinsă în ofsaid. Jackie Kennedy, fosta soție a președintelui american J.F. Kennedy, a fost fotografiată nud pe o plajă din Grecia, în anul 1972, imaginile stârnind mare vâlvă la acea vreme.

Celebra Jackie Kennedy, fosta primă doamnă a Americii, a fost protagonista unui scandal monstruos în anul 1972.

La acea vreme, fosta soție a regretatului președinte american John Fitzgerald Kennedy a fost fotografiată complet goală pe o plajă din Grecia, Skorpions.

Incendiarele imagini au făcut înconjurul lumii. Toată lumea a văzut-o atunci pe Jackie Kennedy în toată splendoarea ei.

Jackie Kennedy a fost fotografiată din toate pozițiile, din față, din spate, din profil, trupul ei gol fiind expus total.

Fosta primă doamnă a Americii a fost sabotată, la acea vreme, chiar de soțul ei de atunci, magnatul grec Aristotel Onassis. Cum relația dintre ei era tensionată, acesta ar fi trimis paparazzi pe insulă pentru a o surprinde pe Jackie în cele mai explozive ipostaze.

jackie_bun_5245e50b28 Jacqueline_Kennedy_18_d5303a0416 Jacqueline_Kennedy_21_8b545bd94d

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *