The Fappening. Site-ul unde le poti admira dezbracate pe Kim Kardashian, Jessica alba si multe alte vedete internationale

A fost lansat site-ul The fappening unde multe vedete mai mult mai mai putin cunoscute, majoritatea de peste ocean, s-au pozat in ipostaze mai mult decat indecente iar serverele unde erau pastrate pozele au fost sparte de hackeri. Bineinteles acestea au ajuns pe net accesibile publicului larg si special pentru asta a fost creat si un site unde au fot centralizate toate pozele. Este vorba despre thefappening.com, locul unde poti admira marile vedete de la Hollywood goale pusca.

vedetele americane au ramas masca cand pozele care au fost realizate cu telefoanele personale au ajuns pe net din cauza unei erori de sistem. Fotografiile erau stocate pe servere cloud vulnerabile si nu a durat mult pana cand cineva priceput la informatica a pus mana pe ele. Mai rau este ca pe site-ul the fappening, printre ele sunt si filmulete explicite cu vedetele facand sex care au ajuns subiect de scandal in lumea intreaga printre fanii celebritatilor. Acum ele nu mai pot face nimic, pozele au ajuns pe tot internetul si nu mai au nicio putere, oricat de mult ele si-ar dori ca fotografiile sa dispara total de pe net.

The Fappening

20140920132308-c5e981fc-me

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *