Topul celor mai satisfăcătoare poziții sexuale

Un top al celor mai satisfacatoare pozitii sexuale a fost facut public. Expertii au facut un clasament al celor 30 de pozitii care ii conduc pe ambii parteneri la orgasm. Sarbatorile de iarna, spun ei, sunt cele mai potrivite pentru a le incerca. Iata care sunt!

Iata cate o pozitie sexuala pentru fiecare zi, timp de o luna! Sau, desigur, combinate si practicate in timpul Sarbatorilor de Craciun si Revelion!

1.Nirvana
Pentru asta iti trebuie un pat cu suport sau noptiera deasupra… ceva de care sa te tii. Tu vei sta de dedesupt, cu picioarele apropiate, in timp ce el te patrunde (el sta deasupra, cu picioarele separate, sprijinindu-se in palme sau in coate).

2.Fluturele
Va trebuie o masa pe care sa o compromiteti. Tu trebuie sa stai intinsa pe ea, prinzandu-i gatul intre genuchi. Ridica-ti putin bazinul si sunteti gata sa incepeti.

3. Ingeri Ghemuiti (Curled Angel)

Desi ingerii nu au nicio legatura cu ce am sa iti explic, aceasta este denumirea. In pat, tu stai ghemuita pe o parte, cu genunchii la piept. El se va ghemui langa tine, la spatele tau, mulandu-se perfect pe formele tale. CHIAR perfect.

4. Podul

El face podul, iar tu… treci podul. Glumesc. Tu te vei „aseza” pe pod, fiind cea care se misca. Va trebui sa faceti incalzirea inainte, altfel s-ar putea ca podul sa se prabuseasca inainte de a reusi sa isi faca treaba.

sursa: kudika.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *