Un celebru fotomodel Victoria’s Secrets a pozat nud pentru revista MAXIM

E o prezență nelipsită din spectacolele grandioase semnate Victoria’s Secret și imaginea unor alte branduri celebre. Însă, aceasta și-a făcut curaj și s-a dezbrăcat de inhibiții, pozând complet goală pentru revista americană Maxim.

aleee_76f3b120e8

Alessandra Ambrosio a fost desemnată de publicația menționată cea mai sexy femeie de afaceri din lume, iar aparția ei în paginile revistei a încins imaginația bărbaților, fiind protagonista unui pictorial incendiar. Alessandra Ambrosio a renunțat la haine și a pozat goală pentru „Maxim”, pe a cărei copertă apare, într-un cadru de vis pe Coasta de Azur.

Întinsă pe un șezlong, fără să poarte vreo piesă vestimentară, Alessandra apare ținând în fața sânilor un ziar, spre deliciul bărbaților de toate vârstele, însă toate imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase, lăsându-și admirat trupul fără cusur, în toată splendoarea lui.
Alessandra Ambrosio, o braziliancă în vârstă de 33 de ani, este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Drept dovadă, aceasta ocupă în fiecare an un loc în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume. În plus, aceasta și-a încercat norocul și în actorie, jucând în „Casino Royale” (2006) și în „Teenage Mutant Ninja Turtles: Half Shell”, care va apărea anul viitor pe ecrane. Aceasta este căsătoritp din mai 2008 cu omul de afaceri Jamie Mazur și au împreună doi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *