Vedete din România care au pozat nud, de-a lungul timpului

De-a lungul timpului, vedetele din România și-au incitat fanii cu poze sexy, lăsându-se fotografiate goale. Avem o galerie sexy cu vedete nud, descoperă imaginile.

  1. Alina Pușcaș a făcut o ședință foto în care a pozat dezbrăcată, dar a apărut goală și într-un serial în care a jucat în urmă cu mai mulți ani, Narcisa Sălbatică. Încă din primul episod, Alina apare într-o scenă controversată. Goală, la duș în pușcărie, Narcisa (rolul interpretat de Alina Pușcaș) se sărută cu o altă deținută. La scurt timp, la dușuri izbucnește un scandal și se lasă cu bătaie, iar ea este lovită de o femeie gardian.

2. Sexy-impresara Anamaria Prodan și-a câștigat renumele pozând goală într-o revistă pentru bărbați. Fiica artistei de muzică populară Ionela Prodan, Ana, a devenit un nume recunoscut în industria showbiz-ului mai ales după ce a acceptat să se dezbrace într-o ședință foto deocheată. Atât de mult i-au plăcut pozele în care e goală, încât Anamaria Prodan a făcut tablou cu una dintre ele și l-a expus în casă. Ulterior, Prodanca s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, dar asta nu a făcut-o să se cumințească. Dacă înainte se dezbrăcase în fața unui fotograf profesionist, recent ea a făcut ședințe foto cu telefonul mobil, pozându-se fără haine ba în dressing, ba la solar.

3. Andreea Antonescu a încasat aproximativ 30.000 de dolari pentru pictorialul din Playboy, fiind una dintre cel mai bine plătite vedete care au apărut în paginile revistei pentru bărbați.

4. Andreea Bălan a apărut și ea goală de-a lungul timpului. Cântăreața s-a lăsat fotografiată fără haine, etalându-și silueta pe care mereu a știut cum s-o întrețină. Andreea Bălan este căsătorită acum cu George Burcea, cu care are două fetițe, dar pe vremuri era mult mai dezinhibată. Deși internauții au susținut mereu că Andreea și-ar fi pus silicoane, ea a negat acest zvon de fiecare dată.

5. Andreea Bănică a acceptat cu greu să pozeze în Playboy. A fost nevoie de mulți bani, negocieri dure și insistențe ca artista să își dea acordul să se dezbrace în fața unui fotograf profesionist. Deși în paginile revistei apare fără chiloți, Andreea Bănică a mărturisit că acesta a fost un truc făcut în Photoshop, ea refuzând să-și scoată lenjeria intimă la ședința foto.
”Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, spunea Andreea Bănică în Click!

6. Mereu atentă cu aparițiile sale în presă, Andreea Marin a fost, totuși, protagonista unei ședințe foto în care i se văd sânii. Zâna surprizelor nu a renunțat de tot la haine, ci doar la sutien. Fotografia cu Andreea Marin cu sânii acoperiți doar de o bluză-plasă a devenit virală imediat.

7. Chiar și cumințica Antonia a pozat goală. Iubita lui Alex Velea, mămică a trei copii, a renunțat la haine de mai multe ori, însă totul s-a întâmplat discret, fără a lăsa la vedere prea mult. După ce a născut, Antonia și-a pus silicoane, recunoscând că și-a dorit foarte mult această intervenție pentru a se simți mai sexy și mai bine în pielea ei.

8. Înainte să se mărite, să devină mămică și să decidă să se retragă din lumea mondenă și departe de lumina reflectoarelor, Cristina Rus era dezinhibată și dornică să apară în presă. Ținutele ei de scenă erau foarte sexy, aparițiile sale atrăgeau mereu atenția. Cristina Rus a pozat și ea complet goală.

9. Daniela Crudu a făcut bani frumoși din ședințele în care a apărut dezbrăcată. Fosta asistentă de televiziune nu s-a jenat niciodată cu trecutul ei controversat. Cruduța a pozat goală, a fost implicată în scandaluri sexuale, a fost acuzată că făcea sex pe bani, s-a spus că ar fi fost una dintre femeile pe care omul de afacere Ioan Neculaie de la Brașov le-ar fi plătit pentru partide de amor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *