Vedetele care s-au dezbracat pentru a-si asigura succesul

RTEmagicC_Miley_Cyrus.jpgUna dintre ultimele intrate în galeria vedetelor care s-au dezbrăcat pentru a-şi face cunoscută piesa este Miley Cyrus.Ea a renunţat complet la haine pentru clipul piesei „Wrecking Ball”, iar „sacrificiul” a meritat. Noul clip al lui Miley a reuşit performanţa de a stabili un număr record de vizualizări în doar 24 de ore pe YouTube, depăşind recordul anterior deţinut de trupa One Direction.

RTEmagicC_Lady_Gaga.JPG

Lady Gaga nu încetează să şocheze publicul sau să-şi bucure fanii, după caz, artista recurgând mereu la gesturi sau la ţinute extravagante pentru a atrage atenţa. Iar dacă este vorba despre nuditate, nici o problemă! Artista a apărut fără nicio inhibiţie goală puşcă în „Love Games”, dar şi în mai vechea piesă „Telephone”, făcută în colaborare cu Beyonce.

RTEmagicC_Rihanna.JPG

Dacă în videoclipul „Stay”, Rihanna apare, vulnerabilă şi în pielea goală, într-o cadă pe toată durata acestui videoclip, în mai noua piesă, „Pour It Up”, vedeta a preferat o altă strategie. Riri a ţinut să-şi incite milioanele de fani de pe internet cu fotografii sexy de la filmări, unde apare aproape goală purtând doar un costum din plasă.

RTEmagicC_Katy_Perry_01.jpg

Anul trecut, Katy Perry susţinea că i-a ajuns până peste cap goliciunea pe care o promovează colegele sale de breaslă. Se pare că ea a uitat de faptul că în videoclipul piesei „California Gurls”, ea apare dezbrăcată pe un norişor roz şi chiar şi în cel mai nou clip al sau „Roar”, Katy are o costumaţie destul de sumară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *