Profesoara PORNO care si-a pus pe net pozele nud

Jamie Climie, o profesoară de 36 de ani din America, a fost dată afară din invăţământ după ce pe internet au apărut mai multe fotografii cu ea în ipostaze intime.

O profesoară din America a fost dată afară după ce s-au descoperit o serie de imagini nud cu aceasta pe internet. Cu toate că la început femeia a declarat că telefonul i-a fost furat, ulterior s-a descoperit că ea a fost cea care a trimis imaginile sexy altor bărbaţi, acestea ajungând într-un final pe un site.

mz_ex_76642400

Inedit este faptul că mama şi-a făcut singură aceste poze nud folosindu-le pentru a atrage bărbaţii cu care voia să facă sex. În prezent ea este cercetată de poliţie, nu mai are un loc de muncă, iar soţul ei este decis să divorţeze.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 592 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *